• Дамски дрехи
  • евтини стоки
Вашият онлайн магазин за евтини стоки. Голям избор на Електроника - Таблети и аксесоари за тях, GPS навигации, WIFI адаптери, Смартфони, компютърни аксесоари - мишки, клавиатури, тонколони, слушалки, микрофони, Автоаксесоари - аларми, ксенони, парктроници, радар детектори, Стоки за дома, Дрехи - за жени и мъже, Електронни цигари, MP3 плеъри, Фоторамки, осветителни тела, инструменти и много други. Гарантирано качество. Експресна доставка.

Активен лазерен D Ultimate детектор с рамка за номера и 4 сензора


 / 5 (8 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 580 пътиKIYO D Ultimate активен лазерен детектор с рамка за номера и 4 сензора
Гаранция: 24 месеца
Нова цена: 1222.00 лв.Бърза поръчка

Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
 
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
  • Характеристики
  • Подобни продукти
KIYO D Ultimate е лазерен детектор, разработен и произведен в Унгария, особено подходящ за европейските пазари. С лазерните си сензори (скрити в рамката на специалната регистрационен номер), той може да открие повечето от европейските устройства LIDAR (включително унгарският ARH CAM-S1) и може да бъде инсталиран бързо и лесно. Устройството може да бъде свободно актуализирано чрез USB и така винаги да бъде с актуална база данни. Това устройство може да бъде свързано към радарен детектор KIYO U1.
 
 
 
Скритите лазерни сензори могат да откриват сигналите както на мобилни, така и на фиксирани LIDAR камери. Когато устройството GPS U1 е свързано, различни звукови сигнали, светодиодни светлини и гласови аларми на избрания език ще предупреждават водача за непосредствената опасност. Въпреки това лазерният детектор може да работи и самостоятелно. В този случай, светодиодите и звуковите сигнали ще предупреждават шофьора.
 
 
 
 
 
KIYO D ULTIMATE за скоростни камери:
 
 
 
Мобилните скоростни камери могат да бъдат разположени навсякъде в страната, например на надлези, в полицейски или граждански автомобили, или могат да бъдат скрити просто на пътя. Камерите записват скорост и други нарушения на трафика. Най-добрата защита срещу тези мобилни камери са различни активни детектори, които могат да блокират сигналите за кратък период от време.
 
 
 
Характеристики на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate

 
* Няколко избираеми езика
 
* Външен високоговорител
 
* GPS филтриране на фалшиви лазерни аларми
 
* Лазерни сигнали в зависимост от текущата скорост
 
 
Пълна система за защита скоростни камери в едно устройство!

 
 
KIYO Technology е първата компания в Европа, която разработи пълна система за защита от камери за улавяне на скоростта и я представи в еднно устройство. Системата KIYO D Ultimate осигурява безопасни условия на шофиране, като открива всички видове камери за контрол на скоростта, които могат да се появят в трафика. С помощта на своята радарна антена, лазерни сензори и актуализираща се GPS база данни той предупреждава водача за стационарни и мобилни камери, LIDAR сензори, средни скоростни камери и много други опасности.Системата се състои от различни модули, които могат да бъдат закупени отделно, а някои от тях могат да функционират сами. За да се постигне пълна защита от скоростни камери, е необходима инсталирането на цялата система, която включва детектор за неподвижни камери GPS U1, радар детектор RAD U1, Ultimate лазерно устройство и всички необходими аксесоари за свързване на тези модули.По-горе описаният продукт е само лазерният детектор, а не цялата система.
 
 
Работа на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate

Устройството се активира при запалване на двигателя. Светлините на светодиодния индикатор и звуковите сигнали ще индикират успешното активиране. При откриване на инфрачервен сигнал на определена дължина на вълната (с други думи, лазерния сигнал на камерата) устройството ще предупреди водача с LED светлини и различни звукови сигнали. При забелязване на предупрежденията водачът трябва да коригира скоростта на превозното средство според дадената зона, като обръща внимание и на останалата част от трафика. След като регулирате скоростта, устройството трябва да бъде изключено, за да може полицията да може да върши работата си.
 
 
 
 
 
Помощ при паркиране, лазерен детектор, активен и пасивен режим:

KIYO D Ultimate има три различни режима, които могат да се променят с превключвател. В положение II устройството действа като активен лазерен детектор (в този режим той може да заглуши сигнала на камерите), докато в положение I работи само като детектор и помощ при паркиране, но никога не заглушава сигналите на камерите. В положение 0 устройството е изключено. Със скрития паник бутон устройството може да бъде деактивирано по всяко време, но в резултат на това той ще може да работи само като помощ при паркиране.
 
 
 
Устройството може лесно да бъдат конфигурирано с помощта на флашка и компютърен софтуер, без да се премахва централното устройство. Неговият фърмуер може да се актуализира през флашка, без да се изпраща централното устройство обратно към производителя.
 
 
 
Асистенция при паркиране

Устройството се доставя с означение E7, одобрено от Унгарския национален орган по транспорта. Това означава, че устройството може да бъде инсталирано и използвано като помощ при паркиране във всяка европейска страна.
 
 
 
 
Основните функции

Произведено в Унгария за европейските пазари
 
Активен лазерен детектор и режими за асистенция при паркиране
 
Лазерни сензори, скрити в рамката на регистрационния номер
 
Нотификация за типово одобрение E7
 
Свободно актуализиращ се софтуер
 
Паник бутон
 
 
Гаранция: 24 месеца

 
 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
Онлайн магазин за навигации

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

MOBILE - 0988 99 06 08

E-mail - office@evtini.bg