• Дамски дрехи
  • евтини стоки
Вашият онлайн магазин за евтини стоки. Голям избор на Електроника - Таблети и аксесоари за тях, GPS навигации, WIFI адаптери, Смартфони, компютърни аксесоари - мишки, клавиатури, тонколони, слушалки, микрофони, Автоаксесоари - аларми, ксенони, парктроници, радар детектори, Стоки за дома, Дрехи - за жени и мъже, Електронни цигари, MP3 плеъри, Фоторамки, осветителни тела, инструменти и много други. Гарантирано качество. Експресна доставка.

Външна антена за радиостанция CB Midland Alan S9 Plus T638 с 4 м кабел RG58


 / 5 (30 гласа)
Вие сте гласували за този продукт с 3
видяна 432 пътиВъншна антена за радиостанция CB Midland Alan S9 Plus T638 с 4 м кабел RG58
Гаранция: 24 месеца

Нова цена: 79.99 лв.Бърза поръчка

Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
 
Съгласен съм с Общите условия.
Съгласен съм личните данни, които предоставям, да бъдат обработвани за нуждите на настоящата поръчка и съгласно Уведомление за поверително третиране на личните данни, с което се запознах.
  • Характеристики
  • Подобни продукти

Антената Midland Alan S9 е антена за фиксирана монтаж на кабината или на друго място, където имате фиксирана радиостанция. Включва 4 m RG58 кабел с 50 ома кабел за импеданс.ПроизводителностДобрата работа на продукта е тясно свързана с техническите характеристики на антената при идеални условия на инсталация и използване: SWR <= 1.1, максимална мощност 300 W, импеданс 50 Ohms, неръждаема стомана.

 Комуникационно разстояниеРазстоянието на комуникация е друг решаващ фактор при използването на CB антената. При максималното комуникационно разстояние от 15 км се постига при идеални работни условия: калибрирана антена, открито поле без препятствия, станция с максимална мощност 4W и със стандартно приемане. Всяка пречка като хълмове, планини, сгради, стени може да повлияе на разстоянието.


ДължинаДължината на антената е друг много важен фактор, който може да повлияе на разстоянието за комуникация в трафика. Колкото по-дълга е антената, колкото толкова по-дълго е комуникационното разстояние / радиусът на действие.


Регулируем ъгъл
За тази антена има и възможност за наклон от пеперудата, която е в комплекта, да имате възможност безпроблемно да влизате в проходите, гаражи или паркинги с ниска височина. Освен тези ситуации не се препоръчва ъгъл на огъване повече от 30 градуса, тъй като може сериозно да повлияе на работата на антената.Пълен пакетАнтената е готова за инсталиране и използване с всичко, от което се нуждаете в комплекта: антената на пеперуда, DV монтаж, 4-метров кабел с DV жак. Всичко, което трябва да направите, е да го сглобите, да го монтирате върху колата, да го свържете със CB радио станцията и да направите калибриране, за да я използвате при максимална ефективност.
Характеристики на продукта

Код на продукта T638

Цвят на продукта: Черно

Общи характеристики

Честота на работа 25 - 30 MHz

Брой канали 200

Максимална мощност 300W

S.W.R. поне в центъра на лентата - по-малко от 1,2

Дължина 155 см

Импеданс 50 ома

Материал Неръждаема стомана

Тип DV конектор

Диаметър на отвора (mm) 12,5 мм

Тегло 550 гр

Размери 157х10х4 см


Гаранция: 24 месеца
 
 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.
Онлайн магазин за навигации

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

MOBILE - 0988 99 06 08

E-mail - office@evtini.bg